آشنایی با نرم افزار فتوشاپ در معماری
آشنایی با نرم افزار فتوشاپ در معماری: فتوشاپ از جمله نرم افزارهای کاربردی برای رشته معماری است. معماران نیز برای بیان طرح های خود لازم است با ابزار هایی هم چون فتوشاپ ایده ها و طراحی های خود را ارائه نمایند. از جمله کاربرد های مهم این نرم افزار برای معماران در مباحث شیت بندی و پست پروداکشن است. طبق دروس ارائه شده در چارت آموزشی رشته تحصیلی معماری، معماران چه در دوران تحصیل، چه در بازار کار لازم است طراحی های خود را با استفاده از نرم افزار های مدل سازی به تصویر بکشند.
کاربرد های نرم افزار فتوشاپ (Photoshop)
فتوشاپ ابزاری است برای تمام کسانی که در کامپیوتر با گرافیک سرو کار دارند. گرافیست ها، چاپخانه ها، شرکت های تبلیغاتی، طراحان سایت، عکاس ها، نقاشان هنری، طراحان نرم افزار ها، انیمیشن ساز ها و … به فتوشاپ احتیاج دارند. امروزه فتوشاپ یک نرم افزار به حساب نمی آید، بلکه یک صنعت است.
-
کاربرد فتوشاپ در معماری
در رشته معماری توانایی کار با فتوشاپ برای رسم طرح های دو بعدی و مدل های سه بعدی، شیت بندی، اصلاح رندر های گرفته شده و … می باشد که می تواند جایگاه حرفه ای مهندسان را نیز ارتقا دهد. نرم افزار فتوشاپ در پست پروداکشن امکان نورپردازی و نسبت دادن جنس و مصالح مورد نظر طراح به طرح را ایجاد می کند. فتوشاپ این امکان را برای طراحان فراهم کرده که جهت ارائه طرح در قالب شیت های طراحی، پس زمینه های دلخواه خود را برای چیدمان مختلف نقشه ها و عکس ها انتخاب کنند.
- کاربرد فتوشاپ در طراحی سایت
- کاربرد فتوشاپ در گرافیک
- کاربرد فتوشاپ در عکاسی
- کاربرد فتوشاپ در تبلیغات
- کاربرد فتوشاپ در طراحی نرم افزار
- کاربرد فتوشاپ در انیمیشن سازی
- کاربرد فتوشاپ در صنعت چاپ سازی
- و …
کاربرد های نرم افزار (Photoshop) فتوشاپ در معماری
-
شیت بندی
فتوشاپ از جمله نرم افزارهای پرکاربرد رشته ی معماری است. معمار برای بیان طرح های خود نیاز به ابزارهای هم چون فتوشاپ دارد، تا بتواند ایده ها و طرح های خود را به بهترین نحو ارائه نماید. از جمله کاربرد های این نرم افزار در عرصه معماری می توان به مبحث شیت بندی اشاره کرد. شیت یا پوستر معماری اصولا شامل تمامی اطلاعات پروژه از ایده تا اجرا می باشد. طراحی یک شیت زیبا شما را در ارائه هر چه بهتر ایده ها و پروژه هایتان یاری می نماید.
-
عملیات پست پروداکشن
از دیگر کاربرد های فتوشاپ در معماری عملیات پست پروداکشن است. پست پروداکشن یا پرداخت پس از رندر باعث می شود که رندر های خروجی شما از نرم افزار های سه بعدی ساز هم چون تری دی مکس، رویت اسکچ آپ و … بسیار طبیعی تر جلوه نماید. اصولا رندر های تهیه شده از نرم افزار های سه بعدی خام و غیر طبیعی می باشند. شما در این دوره با تکنیک های پست پروداکشن و چگونگی تبدیل رندر های خام به عکس های واقع گرایانه با جزئیات کامل آشنا خواهید شد.
-
پست پروداکشن و طراحی های سه بعدی
مبحث پست پروداکشن در طراحی سه بعدی بسیار حائز اهمیت است بطوری که تمام محصولات CG (گرافیک سه بعدی) همگی وارد مرحله پست پروداکشن خواهند شد. فتوشاپ در مبحث پست پروداکشن امکان نورپردازی و نسبت دادن جنس و مصالح مورد نظر طراح به طرح را ایجاد می کند. هم چنین جهت ارائه طرح در قالب شیت های طراحی، فتوشاپ این امکان را فراهم می کند که پس زمینه های دلخواه برای چیدمان های مختلف نقشه ها و عکس ها توسط کاربر ایجاد شوند.
آموزش نرم افزار (Photoshop) فتوشاپ در معماری
از آنجایی که امروزه فتوشاپ یکی از نرم افزارهای ضروری برای طراحان و معماران است، در کلاس ها و دوره های فتوشاپ در معماری مجتمع فنی تهران نمایندگی میرداماد، به توضیح و آموزش گام به گام تمامی مباحثی که یک معمار برای ارائه طرح های خود در فتوشاپ لازم دارد، پرداخته شده است و می توان گفت هر فردی که حتی آشنایی حداقل پایه ای از این نرم افزار ندارد با استفاده از این آموزش به آن تسلط کامل پیدا کند.