آموزش اسکیس معماری
آموزش اسکیس معماری: در دنیای امروز علاقه مندان به رشته معماری روز به روز در حال افزایش هستند. چرا که این رشته جذابیت های بسیاری دارد و در کنار آن از بازار کار و در آمد فوق العاده ای برخوردار است. یکی از دلایل جذابیت این رشته را میتوان این موضوع دانست. که معماری ترکیبی از علم و هنر می باشد.
در این مقاله ما قصد داریم اطلاعاتی را در رابطه با اسکیس معماری در اختیار علاقه مندان قرار دهیم. چرا که این تکنیک در رشته معماری و برای طراحی پلان های ساختمانی به طور حتم مورد استفاده قرار میگیرد و کاربرد دارد و در کنار آن بسیار جذاب می باشد. در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا با اسکیس معماری به طور کامل آشنا شوید.

اسکیس معماری چیست؟
در ابتدا به معرفی اسکیس معماری میپردازیم تا افراد مبتدی که با آن آشنایی ندارند. بدانند اسکیس معماری چیست؟ در واقع اسکیس یکی از روش های طراحی با دست می باشد. که در رشته معماری برای انجام طراحی های سریع و منحصر به فرد کاربرد دارد. و مورد استفاده قرار میگیرد. یادگیری اسکیس برای علاقه مندان به معماری این فرصت را فراهم میکند تا طرح های خلاقانه و جدیدی را ایجاد کنند.
در واقع بهترین راه برای طراحی ایده ها و طرح های مورد نظر با سرعت بالا استفاده از تکنیک اسکیس معماری است. در حرفه معماری اسکیس به عنوان طرح اولیه با استفاده از دست معرفی می شود. بنابراین برای ارائه طرح ها در معماری مورد استفاده قرار میگیرد. با توجه به اینکه طرح های معماری باید با سرعت بالا و با استفاده از ایده طراحی شوند میتوان به اهمیت این تکنیک در معماری پی برد.
مزیت های نرم افزار اسکیس
- در اسکیس طراحی ها با دست انجام میشود. از این رو میتوان با سرعت بالایی ایده های مختلف را ترسیم و طراحی کرد.
- در طراحی اسکیس طرح ها کاملا قابل باور و واقعی هستند. به طوری که انگار به راستی وجود دارند.
- استفاده از تکنیک اسکیس در پروژه های معماری کمک میکند تا در زمان صرفه جویی شود.
- یادگرفتن اسکیس برای تمامی افراد امکان پذیر است.
- طراحی های اسکیس کمک میکند تا افراد درک بیشتری نسبت به اشیا و اجسام به دست آورند.
- تکنیک اسکیس نشان دهنده ایده ها و خلاقیت طراح می باشد.
- طراحی اسکیس کمک میکند تا بتوانید به راحتی مشکلات مرتبط با طرح اولیه، ایده ها، جزئیات طرح و … را تشخیص دهید و بررسی کنید.
- و …
چگونه میتوان ایده های خلاقانه را با استفاده از اسکیس معماری طراحی کرد؟
1-به هیچ وجه مداد را با خم شدن مچ یا آرنج دستتان حرکت ندهید.
- برای انجام طراحی با تکنیک اسکیس توجه کنید. که مداد یا قلم خود را با خم شدن مچ یا آرنجتان حرکت ندهید. بلکه در این تکنیک باید مچ دست و آرنج شما در یک زاویه مناسب و راحت قرار داشته باشد. در این صورت میتوانید ایده خود را به درستی طراحی کنید.
2-از خطوط متنوع در طراحی های خود استفاده کنید.
- برای اینکه طرح های خلاقانه و جدیدی را ایجاد کنید. باید از خطوط مختلف و متنوع از ضخیم تا نازک استفاده کنید و سایه های طرح خود را ایجاد کنید. کسانی که به تازگی قصد دارند این حرفه را آموزش ببینند باید بدانند که در ابتدا ایجاد طرح های اسکیس یک تمرین چالش برانگیز می باشد. که با حرکت دادن مداد در زاویه های مختلف میتوان طراحی های فوق العاده را انجام داد. برای ایجاد طرح های منحصر به فرد استفاده از خطوط مختلف و متنوع ضرورت دارد. تا طرح شما از صافی و خسته کنندگی خارج شود.
3- طراحی های اسکیس باید کاملا بدون لکه باشد.
- برای داشتن طرح های زیبا با اسکیس به هیج وجه نباید اجازه دهید، که لکه ها باعث خراب شدن طراحی شما شوند. برای جلوگیری از این موضوع میتوانید در زمان سایه زدن برای جلوگیری از تداخل رنگ ها و ایجاد لکه بر روی آن، از یک کاغذ اضافی در زیر دست خود استفاده کنید.
4-به طراحی های خود بافت های مختلف را اضافه کنید.
- اضافه کردن بافت به طراحی های اسکیس جذابیت طرح شما را دو چندان خواهد کرد. برای اینکار میتوانید از آبرنگ در طراحی های خود استفاده کنید. با اینکار بافت های بسیار زیبا و جذابی به طراحی شما اضافه میشود و در نهایت طرحی خلاقانه، زیبا و پر جنب و جوش خواهید داشت. طراحی های اسکیس که کاملا دقیق و متقارن هستند خسته کننده به نظر میرسند. برای اینکه این اتفاق نیفتد میتوانید تغییرات ساده ای را به طرح خود اضافه نمایید.
5- در طراحی اسکیس معماری از عناصر مختلف استفاده کنید.
- استفاده از درخت، گیاهان و … در طراحی های اسکیس یک روش بسیار موثر در هرچه جذاب تر شدن طراحی شما می باشد. استفاده از این عناصر کمک میکند تا ایده های ذهنیتان را به طور درست و اصولی روی کاغذ پیاده سازی کنید.
6- به طرح نهایی خود از زاویه معکوس نگاه کنید.
- طراحی های اسکیس معماری خود را بر روی یک کاغذ کپی ترسیم کنید تا به این صورت بتوانید از زاویه معکوس آن را ببینید. اینکار کمک میکند تا خطا و اشتباهات احتمالی طرح خود را بررسی کنید و آن ها را اصلاح نمایید.
7-کنترل طراحی را در دست بگیرید.
- کنترل اسکیس باید همواره در دست شما باشد. برای اینکار توصیه میکنیم مداد را از انتهای آن در دست بگیرید و دقت بیشتری داشته باشید.
یادگیری نرم افزار اسکیس به چه کسانی توصیه میشود؟
- دانشجویان معماری
- دانشجویان عمران
- دانشجویان شهر سازی
- تمامی علاقه مندان به آموزش اسکیس

آموزش اسکیس معماری در مجتمع فنی تهران نمایندگی میرداماد
در این مقاله سعی کردیم شما را به طور مختصر با اسکیس معماری آشنا کنیم. همانطور که بیان شد این تکنیک در حرفه معماری و طراحی داخلی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. چرا که تقریبا تمام طرح های اولیه با استفاده از آن ایجاد شده و به تایید میرسند. از این رو اگر علاقه مند به معماری و ورود به بازار کار این حرفه هستید. توصیه میکنیم در دوره های آموزشی اسکیس شرکت کنید و مهارت های مورد نیاز را به دست آورید. یکی از بهترین مجموعه ها برای یادگیری این حرفه مجتمع فنی تهران نمایندگی میرداماد می باشد که با اساتید مجرب و در محیطی حرفه ای صفر تا صد مهارت های مورد نیاز را به شما آموزش داده و شما را آماده ورود به بازار کار میکند.
دوره های مربوط به دپارتمان معماری در مجتمع فنی تهران نمایندگی میرداماد
- عکاسی معماری و معماری داخلی و هنرهای تجسمی
- طراحی فضای سبز و محوطه سازی ( پیشرفته)
- طراحی فضای سبز و محوطه سازی ( مقدماتی)
- بازاریابی معماری و طراحی داخلی در شبکه های اجتماعی
- چیف آرشیتکت
- طراحی نما با اصول ضوابط شهرداری
- پکیج طراحی دکوراسیون داخلی از مقدماتی تا پیشرفته
- نقشه کشی و اتوکد
- آموزش Object Design دوره طراحی مبلمان داخلی
- اسکچاپ
- پتینه دکوراتیو ساختمان و مبلمان
- کفپوش های سه بعدی و سقف دکوراتیو (اپوکسی)
- آموزش اسکیس و راندو (دوره اسکیس و راندو)
- Post Production
- ۳Dmax – V-ray
- نورپردازی
- چیدمان در طراحی
- سبک شناسی
- شناخت مواد و مصالح
- درک معماری
معرفی مدارک پایان دوره اسکیس
مدرک نرم افزار اسکیس مجتمع فنی تهران قابل ترجمه رسمی مورد تایید قوه قضائیه و وزارت امور خارجه می باشد. این مدرک مورد تایید سازمان ها و شرکت های خصوصی و دولتی و به عنوان یک Skill Certificate می تواند به عنوان معرفی مهارت های شما و همچنین جز رزومه کاری و مهارتی دانش پذیر قرار گیرد. همچنین دانش پذیران می توانند بنا به درخواست، مدارک بین المللی از مؤسسات معتبر خارجی اخذ نمایند.