آموزش حسابداری (Accounting) از صفر تا صد
آموزش حسابداری (Accounting) از صفر تا صد: رسیدگی به امور مالی، در هر کسب و کاری چه کوچک و محلی و چه بزرگ و صنعتی، امری مهم و اجتناب ناپذیر است. در واقع حسابداری یک سیستم اطلاعاتی مالی و اقتصادی است که خروجی آن، ارائه گزارش هایی برای سرمایه گذاران، اعتبار دهندگان و مدیران است تا بتوانند از وضعیت مالی کسب و کار خود آگاه شوند و تصمیمات مالی متناسب تری نسبت به شرایط موجود بگیرند.
آموزش حسابداری (Accounting) مقدماتی تا پیشرفته
مهم ترین آیتم در حسابداری، گزارش ها هستند. گرارشات به دو دسته ی داخلی (درون سازمانی) و خارجی (برون سازمانی) تقسیم بندی می شوند. قدم بعدی در آموزش حسابداری، تجزیه و تحلیل و طبقه بندی حساب ها است. در نهایت یک حسابدار باید بتواند سند ها و دفاتر حسابداری را تعریف کند و آن ها را ثبت کنند. امروزه نرم افزار های مختلف حسابداری، سند های حسابداری را به دفاتر مختلف حسابداری ارجاع می دهند و کار حسابداران را نسبت به گذشته آسان تر نموده اند.
آموزش حسابداری (Accounting) و نرم افزار های آن
امروزه نرم افزار های حسابداری و مالی متعددی برای انجام امور حسابداری وجود دارند. برخی از پرکاربرد ترین آن ها عبارتند از:
- نرم افزار حسابداری شرکتی سپیدار
- نرم افزار حسابداری هلو
- نرم افزار حسابداری پارمیس
- نرم افزار حسابداری محک
- نرم افزار حسابداری همکاران
- نرم افزار حسابداری تدبیر
- نرم افزار حسابداری تحت وب شایگان سیستم (حسابداری آنلاین)
- و …
آموزش حسابداری آنلاین (Online accounting)
حسابداری آنلاین که با نام های حسابداری اینترنتی و حسابداری ابری هم شناخته می شود، روشی نوین از حسابداری است که با آن می توان از راه دور و توسط اینترنت، اطلاعات مالی و حسابداری یک شرکت را بررسی و مدیریت نمود. حسابداری آنلاین در قالب وب سایت و به صورت تحت وب بودن، به کاربران ارائه می شود و نیازی به نصب نرم افزار بر روی سیستم را ندارد.
مزایای حسابداری آنلاین
- دسترسی داشتن به اطلاعات و گزارشات مالی در هر لحظه و در هر مکان
- ایجاد رابطه ی تعاملی میان حسابدار و مدیریت مجموعه
- حذف اطلاعات کاغذی
- احتیاج نداشتن به فضایی برای نگه داری سند ها و دفاتر حسابداری کاغذی
- امکان مدیریت متمرکز همه ی اجزای یک مجموعه
- رفع مشکلات مربوط به نصب، بروز رسانی و نگه داری نرم افزار
- و …
معایب حسابداری آنلاین
- تامین نمودن امنیت اطلاعات در سیستم
- هزینه های بالای نگه داری اطلاعات در سیستم
- عدم پاسخگویی به نیاز های مالی مجموعه در طولانی مدت
- و …
بازار کار رشته ی حسابداری
فارغ التحصیلان رشته ی حسابداری، می توانند در شرکت های مختلف تولیدی، صنعتی و خدماتی مشغول به کار شوند و در زمینه های مختلفی فعالیت کنند. فارغ التحصیلان رشته ی حسابداری می توانند در سازمان های دولتی و غیر انتفاعی مشغول به کار شوند. انواع زمینه های فعالیتی حسابداران عبارت است از:
- حسابدار مالی
- حسابدار صنعتی
- حسابدار دولتی
- حسابدار مالیاتی
- حسابدار بیمه
- حسابدار بانک
- حسابرسی
آموزش جامع حسابداری (Accounting)
به دلیل گستردگی فعالیت های مالی و توسعه یافتگی سیستم های مالی، حسابداری به بخش های مختلفی تقسیم بندی شده است. برای فعالیت در زمینه ی حسابداری می بایست هم به اصول و مفاهیم اولیه و نظری حسابداری تسلط داشت و هم توانایی کار با نرم افزار های حسابداری و نرم افزار های مرتبط با آن را داشت. آموزش جامع حسابداری شامل دوره های متعددی می شود که عبارتند از:
- دوره حسابداری مالی
- دوره حسابداری مالی بازرگانی
- دوره حسابداری مالی خدماتی
- دوره حسابداری مالیاتی
- دوره حسابداری مکانیزه با نرم افزار های مختلف حسابداری
- دوره کاربرد نرم افزار اکسل در حسابداری
دوره های حسابداری در مجتمع فنی تهران نمایندگی میرداماد، به گونه ای هستند که هم نیاز های دانشجویان این رشته را برطرف می کند و هم نیاز های افراد شاغل در زمینه ی حسابداری را مرتفع می سازد.