آموزش پکیج جامع بورس (پکیج بورس)
آموزش پکیج جامع بورس (پکیج بورس): برای ورود به بازار بورس و سرمایه گذاری در این بازار، اولین قدم آموزش و گذراندن دوره های جامع است. آموزش پکیج جامع بورس شامل مبانی و مفاهیم بورس از مقدماتی تا پیشرفته است. دلیل اصلی عدم موفقیت در بازار بورس، عدم آگاهی و عدم گذراندن دوره های آموزش بورس است. برای سرمایه گذاری سود آور، باید بتوانید تحلیل های دقیقی انجام دهید و این امر تنها با آموزش دیدن، امکان پذیر است.
آموزش بورس از صفر
پکیج جامع بورس به صورت گام به گام، آموزش را از مفاهیم و اصول ابتدایی شروع می کند. گذراندن این دوره موجب می شود تا با ریسک کمتری وارد بازار بورس شوید و بتوانید سرمایه گذاری های مطمئن تری انجام دهید. آموزش پکیج جامع بورس شامل چهار دوره می باشد که عبارتند از:
- مبانی و اصول موجود در بازار بورس
- تحلیل تکنیکال
- تحلیل بنیادی
- پرتفوی (سبد سهام)
مبانی و اصول بازار بورس
در پکیج جامع بورس، مفاهیم و مبانی مربوط به بازار بورس از صفر تا صد آموزش داده می شود. در زیر برخی از مبانی اولیه ی بورس آورده شده است که عبارتند از:
شاخص
شاخص وضعیت بازار را از گذشته تا به امروز نشان می دهد. شاخص های مختلفی برای بررسی وضعیت بازار وجود دارد که عبارتند از:
شاخص کل
شاخص کل، راندمان و بازدهی کل بازار را در یک بازه ی زمانی مشخص نشان می دهد. در واقع اگر قیمت سهام شرکت ها در بازار بورس، رشد داشته باشد، شاخص کل نیز صعودی است و اگر قیمت سهام شرکت ها تنزل کند، شاخص کل نیز نزولی است.
نماد های بورس
نماد های موجود در بورس، مخفف نام و صنعت شرکت بورسی فعال در بازار بورس است. معمولا حرف اول نماد، معرف صنعتی است که شرکت در آن زمینه فعال است و حروف بعدی مخفف نام شرکت است. چند نمونه از نماد های معاملاتی در بورس عبارتند از:
- قشرین: شرکت قند شیرین خراسان فعال در گروه قندی ها
- غگلپا: شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان فعال در گروه محصولات غذایی
- دتولید: شرکت تولید دارو فعال در گروه دارویی
- خساپا: شرکت خودرو سازی سایپا فعال در گروه خودرو سازی
- شپنا: شرکت پالایش نفت اصفهان
- وبصادر: بانک صادرات ایران
- فملی: صنایع ملی مس ایران
- وتجارت: بانک تجارت ایران
- شبندر: پالایش نفت بندرعباس
- خودرو: شرکت ایران خودرو
- و …
صف خرید سهام (آموزش پکیج جامع بورس)
هنگامی که میزان سفارشات برای خرید سهام در بالاترین قیمت حد مجاز یک روز برسد و هیچ فروشنده ای حاضر به فروش سهام خود نباشد، صف خرید به وجود می آید. در واقع در این حالت تقاضا بیشتر از عرضه است. در این حالت، سهم افزایش قیمت را تجربه خواهد کرد.
صف فروش سهام
هنگامی که میزان سفارشات برای فروش سهام در پایین ترین حد مجاز یک روز برسد و هیچ خریداری برای آن سهام وجود نداشته باشد، صف فروش به وجود می آید. در این حالت میزان عرضه بیشتر از میزان تقاضا است و سهم با افت قیمت مواجه می شود.
عرضه اولیه (آموزش پکیج جامع بورس)
شرکتی که تا به حال در بازار بورس نبوده است و تصمیم ورود به بازار بورس را می گیرد، به اصطلاح، عرضه ی اولیه میگویند. شرکت ها درصدی از سهام کل خود را در بازار بورس عرضه می کنند، اما برای جذب خریداران، سهام خود را به قیمتی پایین تر از ارزش ذاتی به فروش می رسانند. خریداران می دانند که این سهام، در روز های آتی، با رشد مواجه خواهند شد، پس اقدام به خرید آن سهم می کنند.
تحلیل تکنیکال (Technical Analysis)
تحلیل تکنیکال، تحلیلی است ک بر مبنای مطالعه ی گذشته مانند نوسانات قیمت، حجم معاملات و … است و از این طریق برای قیمت های آینده پیش بینی انجام می شود. تحلیل تکنیکال در تمامی بارار های مالی ک برمبنای عرضه و تقاضا فعالیت می کنند، کارایی دارد. مانند: بازار بورس اوراق بهادار، بازار طلا، بازار مسکن و …
تحلیل تکنیکال در بورس (آموزش پکیج جامع بورس)
تحلیل تکنیکال در بورس روشی برای پیشبینی قیمتها در بازار بورس است که با مطالعه ی وضعیت گذشته ی بازار از طریق نمودار ها به دست می آید. در واقع تحلیل تکنیکال نگاهی ویژه به تاریخچه ی معاملات (قیمت و حجم) و رفتار بازار دارد.
اصول تحلیل تکنیکال (Technical Analysis)
- هر آنچه که برای ارزش گذاری بر روی یک سهام، اهمیت دارد (فاکتور های اقتصادی و …) در قیمت اصلی وجود دارد.
- تغییرات قیمت قابل پیش بینی هستند و اتفاقی نیستد. قیمت ها روند های مشخصی را طی می کنند، پس می توان آن ها را در آینده پیش بینی کرد.
- گذشته دوباره اتفاق می افتد و تغییرات قیمتی بازار در آینده، مشابه تغییرات قیمتی در گذشته است.
معمولا افرادی از تحلیل تکنیکال در سرمایه گذاری های بورسی استفاده می کنند که می خواهند سرمایه گذاری های کوتاه مدت و میان مدتی انجام دهند و در زمان کوتاه به سود برسند. برای انجام تحلیل تکنیکال از روشهای ریاضی و هندسی بهره گرفته می شود تا نمودار تغییرات قیمتی سهام مورد نظر در آینده تخمین زده شود. در پکیج جامع آموزش بورس، تمام روش های موجود برای تحلیل نمودار ها آموزش داده می شود.
تحلیل بنیادی در بورس (Fundamental Analysis)آموزش پکیج جامع بورس
تحلیل بنیادی در بورس روشی برای به دست آوردن ارزش ذاتی سهام از طریق مطالعه ی صورت های مالی شرکت مورد نظر است. در واقع تحلیل بنیادی، صورت سود و زیان، ترازنامه و … را بررسی می کند و در نهایت بر اساس نتایجی که به دست آورده است، سهام شرکت را ارزش گذاری می کند. با استفاده از تحلیل بنیادی، می توان ارزش ذاتی سهام یک شرکت را بررسی کرد و اگر قیمت کنونی آن از ارزش ذاتی پایین تر باشد، بهترین سهام برای سرمایه گذاری است.
آموزش تحلیل بنیادی (Fundamental Analysis)
برای شروع تحلیل بنیادی، می بایست به سایت کدال مراجعه کرد و صورت های مالی شرکت مورد نظر را مشاهده کرد. در واقع باید کاملا با فعالیت شرکت آشنایی داشت، باید دانست که شرکت چه محصولی تولید می کند و یا چه خدماتی را ارائه می دهد. در تحلیل بنیادی، باید تمام عواملی که بر قیمت سهام تاثیر گذار هستند را بررسی و ارزیابی کرد. تحلیل بنیادی احتیاج به دانش مالی و اقتصادی دارد و بدون آموزش و گذراندن دوره های تحلیل بنیادی، نمی توان این تحلیل را انجام داد.
پرتفوی (Portfolio)
پرتفوی کلمه ای فرانسوی به معنای کیف چرمی بزرگ است. اما در بورس، پرتفوی به معنی سبد سهام است. در واقع سبد سهام، ترکیبی از دارایی های مالی مانند سهام است. هدف از تشکیل سبد سهام، تقسیم کردن ریسک سرمایهگذاری بین سهم های مختلف است. چیدمان سبد سهام باید به گونه ای باشد که سود یک سهم، بتواند ضرر سهم دیگر را جبران کند.
مدیریت چیدمان سهام (آموزش پکیج جامع بورس)
اگر تمام سرمایهتان را صرف خرید سهام یک شرکت کنید، یا با کاهش قیمت سهام و یا با تغییرات ناچیز قیمتی مواجه خواهید شد و دچار زیان می شوید. در واقع تک سهم شدن ریسک بسیار بالایی برای سرمایه گذاری دارد. پس بهتر است که سبد سهام تشکیل دهید. در حالت عادی بازار بورس، 80 درصد از کسانی که در بازار بورس سرمایه گذاری کرده اند، متحمل ضرر می شوند. از عمده ی دلایل این خسارات عبارتند از:
- عدم دانش کافی
- نداشتن مهارت و تجربه
- ضعف در نقطه ی ورود و خروج سهام
- عدم توانایی در مدیریت سبد سهام
- و …
و فقط 20 درصد از سرمایه گذاران در بورس، سرمایه گذاری پر منفعتی خواهند داشت ک دارای شرایط زیر هستند:
- داشتن اطلاعات کافی و گذراندن دور های آموزش بورس
- داشتن تجربه و مهارت
- وابسته نبودن به افراد دیگر
- و …
موفقیت در بازار بورس، منوط به برخورداری از دانش کافی در این زمینه و آموزش دیدن دوره های جامع بورس از مقدماتی تا پیشرفته است.