سودآوری از طریق خرید و فروش سهام در بورس
خرید و فروش سهام در بورس: از نظر بسیاری از افراد، خرید و فروش سهام در بورس و انجام معاملات، کاری آسان و ساده می باشد. اما لازم به ذکر است که خرید و فروش سهام در بورس دارای نکات و ابزارت خاصی می باشد. برای اینکه یک خرید و فروش موفق و سودآوری داشته باشیم باید با تکنیک ها و شیوه های یک معامله موفق از ابتدا تا انتها آشنا باشیم. تا با شناخت کامل وارد یک خرید و فروش سهام در بورس شویم.
روش ها خرید و فروش سهام در بورس
خرید و فروش سهام در بورس به صورت آنلاین
- برای شروع به خرید و فروش سهام به صورت آنلاین، شما باید در یک کارگذاری معتبر ثبت نام کرده و کد بورسی و معاملاتی آنلاین دریافت کنید. سپس می توانید با اطلاعات بورسی خود به سامانه معاملاتی آنلاین وارد شوید و با انتقال مبلغ مورد نظر به صورت آنلاین، خرید و فروش سهام را شروع کنید.
خرید و فروش سهام در بورس به صورت حضوری
- در روش خرید و فروش سهام به صورت حضوری، شما باید برای هر درخواست خرید یا فروش به کارگزاری بروید و با پر کردن فرم خرید و فروش سهام، خواسته خود را عملی کنید. می توان گفت که شیوه معامله به صورت حضوری، قدیمی ترین روش در بورس می باشد.
خرید و فروش سهام در بورس به صورت تلفنی
- در روش خرید و فروش سهام به صورت تلفنی، شما به دلایلی نمی توانید شخصاً خرید و فروش سهام را انجام دهید. در نتیجه افرادی در کارگزاری از طریق کد بورسی شما اقدامات لازم را انجام می دهند.
خرید و فروش سهام در بورس به صورت اینترنتی
- در روش خرید و فروش سهام به صورت اینترنتی، شما می توانید سهامتان را در هر ساعتی از شبانه روز خرید و فروش کنید تا در ساعات معاملات بازار، کارمندان کارگزاری به نمایندگی از شما و مطابق دستور ارسالی، معاملات را انجام دهند.
نکات و تکنیک های کاربردی در انجام معاملات بورسی
- اولین نکته هنگام خرید و فروش سهام این است که شما باید میزان ریسک پذیری و آستانه تحمل خود در هیجانات را به خوبی بشناسید. در واقع شما می توانید با شناخت روحیات و شرایط خود، استراتژی ها و تکنیک های مناسبی جهت معامله انتخاب کنید.
- بعد از اینکه با رفتارات و روحیات خود آشنا شدید، استراتژی خود را نیز برای خرید و فروش سهام مشخص کنید. توجه کنید که تغییر مدام روش ها و استراتژی ها هنگام انجام معاملات، روی حالات روانی و هیجان های شما نیز تاثیر گذار است و منجر به اشتباهات معاملاتی نیز میشود.
- دقت کنید که سرمایه شما باید در بازار گردش کند تا باعث سودآوری شود. در واقع هنگامی که قصد خرید و فروش سهام را دارید، ابتدا به میزان نقد شوندگی آن سهم توجه کنید. منظور از نقدشوندگی، یعنی زمانی که شما سهام یک شرکت را خریداری میکنید، چقدر احتمال دارد که بتوانید آن را به آسانی بفروشید.
- در هنگام انجام معاملات، به ارزش ذاتی یک سهم توجه کنید.
- سعی کنید که سبد سهام و یا به عبارتی پرتفوی خود را به صورت متفاوت چیدمان کنید. تا ریسک آن ها توزیع شود. انتخاب سهم های مختلف از صنایع متفاوت، به شما کمک خواهد کرد که پرتفوی خود را بهتر کنترل و مدیریت کنید.
نکات و تکنیک های کاربردی در انجام معاملات بورسی
- بهتر است که پرتفو و یا سبد شما ترکیبی از سهم های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت باشد.
- لازم است بدانید که در هر مقطع زمانی، صنعت و یا سهم خاصی میتواند مورد توجه فعالان بازار قرار گیرد. بنابراین بهتر است با افراد حرفه ای برای انجام معاملات خود مشورت کنید.
- یکی از نکات مهم در هنگام خرید و فروش سهام این است. که جزء افرادی نباشید که در صف خرید و فروش قرار می گیرند.
- یکی از تکنیک ها و روش های مهم در انجام معاملات. خرید و فروش سهام به صورت پلکانی می باشد.
- یک معامله گر باید بتواند بازار را به خوبی بررسی کند. و فرصت های خوب خرید و فروش سهام را به دست آورد.
- یک معامله گر باید نسبت به صنایع، اطلاعات کلی داشته باشد. و اطلاعات او محدود به چند سهم و صنعت نباشد.
- یک معامله گر باید به صورت مرتب از نظریه های کارشناسان روز (تحلیلگران بنیادی و تکنیکی بازار) آگاهی پیدا کند. و به یک دیدگاه اکتفا نکند و مرتب اطلاعات خود را به روزرسانی کند.
- بهتر است مطابق با روند بازار، معاملات را انجام دهید. و سهم های هم سو با رشد بازار را خریداری کنید. چرا که حرکت در خلاف جهت بازار، موجب ایجاد ریسک بالا و ضرر های احتمالی می شود.
- و ….
چه سهامی بخریم؟ (چه سهامی را الان بخریم؟)
ابتدا لازم است بدانید که برای اینکه بتوانید سهمی را خریداری کنید، باید وارد بازار بورس شوید. برخی از افراد گمان می کنند که وارد شدن به بازار های بورسی و انجام معاملات و خرید و فروش سهام کاری آسان می باشد اما لازم است بدانید که این طرز تفکر کاملاً نادرست و اشتباه می باشد. چرا که برای ورود به بازار های بورسی باید اطلاعات و دانش تخصصی را راجب آن داشته باشید، در غیر این صورت دچار ضرر و زیان خواهید شد.
برای سرمایه گذاری و خرید سهم در بازار های بورسی، گرفتن کد معاملاتی اولین کاری است که باید انجام دهید سپس می توانید به دلخواه خود خرید و سرمایه گذاری در بازار های بورسی را به صورت حضوری، تلفنی، اینترنتی و آنلاین انجام دهید.
کسانی که قصد وارد شدن به بازار بورس را دارند باید بدانند که بازار همیشه صعودی نیست و روند منفی نیز دارد. زمانی که بازار منفی می شود خیلی از سهم ها، منفی و گرفتار صف فروش می شوند. در این جو منفی بازار، تنها سهم هایی سودده خواهند بود که بنیادی باشند و تحت تاثیر شرایط منفی بازار قرار نگیرند. اما در زمان منفی بودن شاخص کل بورس چه سهامی را بخریم؟
چه سهامی را بخریم؟ (هنگام منفی بودن بازار بورس)
زمانی که شاخص کل بازار بورس منفی می شود، خیلی از سهم ها منفی و حتی تعدادی از آنها گرفتار صف فروش می شوند و در این شرایط عکس العمل سرمایه گذاران هم متفاوت می باشد. بعضی از سرمایه گذاران در صف فروش قرار میگیرند، بعضی از آنها شرایط را برای خرید مناسب میدانند و اقدام به خرید سهام میکنند و بعضی از آنها هم فقط سهامداری میکنند. اما هنگام خرید و فروش سهام در بازار منفی به نکات زیر توجه کنید:
- هنگامی که همه از بازار منفی وحشت دارند شما طمع کار باشید.
- درباره صورت مالی و وضعیت شرکت ها اطلاعات کسب کنید و سهامی را بخرید که در برابر شوک های منفی کننده بازار مقاوم باشند.
- پول نقد پس انداز کنید و منتظر شوید که سهام های خوب بازار خوش قیمت شوند و سپس روی آن ها سرمایه گذاری کنید.
- با دید بلندمدت سرمایه گذاری کنید و دنبال سرمایه گذاری های کوتاه مدت نباشید.
نکات مثبت و نکات منفی سرمایه گذاری در بورس (معایب و مزایای بازار سهام)
نکات مثبت و مزایای سرمایه گذاری در بورس و بازار سهام
- ریسک سرمایه گذاری در صندوق ها نسبت به سرمایه گذاری در بورس کمتر می باشد.
- با سرمایه گذاری در بورس می توان سرمایه های کوچک را به سرمایه های بزرگ تر تبدیل کرد.
- دارایی های صندوق های سرمایه گذاری متفاوت است.
- سرمایه گذاری در بورس، اگر با دانش صورت گیرد، بازدهی خوب و مناسبی دارد.
- یک از مزایای صندوق های سرمایه گذاری این است که در این صندوق ها اطلاعات مالی واضح است و این اطلاعات توسط نهاد های مالی بررسی می شود.
- سرمایه گذار می تواند انواع صندوق های سرمایه گذاری را مقایسه کند و میان آن ها مناسب ترین صندوق را انتخاب کند.
- در سرمایه گذاری صندوق ها، دیگر نیازی به تحلیل های سخت نیست. به همین دلیل می توان گفت که سرمایه گذاری در صندوق ها آسان تر از سرمایه گذاری های مستقیم در بورس می باشد.
- میزان نقدشوندگی سرمایه گذاری در صندوق ها نسبت به سرمایه گذاری در بورس به صورت مستقیم بیشتر می باشد.
- و …
نکات منفی و معایب سرمایه گذاری در بورس و بازار سهام
- یکی از معایب صندوق های سرمایه گذاری این است که در این روش، سود کمتر از روش سرمایه گذاری به صورت مستقیم می باشد.
- صندوق های سرمایه گذاری دارای محدودیت هایی می باشند.
- عموم افراد جامعه از وجود صندوق های سرمایه گذاری اطلاعی ندارند.
- در صندوق های سرمایه گذاری بسیاری از خرید و فروش سهام ها فقط در پایان هر روز معاملاتی صورت می گیرد.
- با افزایش نرخ بهره، بازدهی صندوق ها کاهش می یابد.
- در برخی از صندوق های سرمایه گذاری قیمت گذاری به صورت آنی صورت نمی گیرد.
- در روش سرمایه گذاری در صندوق ها، افراد تسلط کمی بر مدیریت سرمایه خود دارند.
- در صندوق های سرمایه گذاری، افراد نمیتوانند انتخاب کنند که کدام سهام را خریداری کنند و یا در چه شرکتهایی سرمایهگذاری کنند.
دوره های بورس در مجتمع فنی تهران شعبه میرداماد
- پکیج آموزش بورس (مقدماتی تا پیشرفته در بورس)
- اصول مدیریت سرمایه گذاری در بورس(مقدماتی بورس)
- آموزش تحلیل بنیادی کاربردی(تحلیل فاندامنتال)
- تحلیل روانشناختی و بازارهای بین المللی
- مدیریت پرتفوی
- آموزش تحلیل تکنیکال بورس کاربردی
تمامی علاقه مندان به دوره های بورسی می توانند با شرکت در کلاس های بورس در مجتمع فنی تهران شعبه میرداماد، از صفر تا صد تکنیک ها و تحلیل های بورسی را آموزش ببینند.
معرفی مدارک پایان دوره سودآوری از طریق خرید و فروش سهام در بورس
مدرک دوره بورس مجتمع فنی تهران قابل ترجمه رسمی مورد تایید قوه قضائیه و وزارت امور خارجه می باشد. این مدرک مورد تایید سازمان ها و شرکت های خصوصی و دولتی و به عنوان یک Skill Certificate می تواند. به عنوان معرفی مهارت های شما و همچنین جز رزومه کاری و مهارتی دانشپذیر قرار گیرد. همچنین دانشپذیران می توانند بنا به درخواست، مدارک بین المللی از مؤسسات معتبر خارجی اخذ نمایند.