تاثیر کنتراست رنگ
کلاس های عملی و کاربردی
با حضور اساتید مجرب
آموزش 0 تا 100 عکاسی
با اعطای مدرک بین المللی
مقولۀ رنگ در عکاسی
مقولۀ رنگ در عکاسی دیجیتال، عکاسی صنعتی و عکاسی هنری بسیار پیچیده تر از آن است که یک وایت بالانس صحیح انجام دهید و گمان کنید که همه چیز تمام است. مانند ترکیب بندی، انتخاب و کنترل رنگ ها در یک تصویر می تواند خلاقانه، شگفت انگیز و موزون باشد- در حقیقت، عنصری مهم در موقعیت یک عکس به حساب می آید. درست مثل ترکیب بندی، توصیع در مورد رنگ، ما را به سوی چالشی جدی میبرد که همان کلیشه ای و پیش پا افتاده شدن است.
بی تردید رنگ های مکمل مانند نارنجی و آبی وقتی با یکدیگر ظاهر می شوند احساسی از هارمونی را به وجود می آورند، اما کلیشه ای هستند. افزون بر این، هماهنگ و موزون بودن تنها هدف عکاسی نیست. بلکه ناهماهنگی بیشتر می تواند چشمگیر باشد. ولی در این میان مفهوم و سلیقه، کماکان، مهم ترین عوامل در عکاسی هستند.
یک کنتراست (تضاد) متمایز میان دو یا سه رنگ تند و اشباع شده، یکی از راه های مطمئن جلب توجه بیننده است. البته بستگی به یافتن ترکیب و نور پردازی دارد. نور شدید با سایه های مشخص به ما درک فراوانی از راز زندگی می دهد. نیازی به گفتن نیست که تمام رابطۀ موجود میان رنگ ها، مانند هماهنگی و تضاد، زمانی بیش ترین تأثیر را دارد که شدید و پررنگ نمایان شود. در این حالت چیزی را که از دست می دهید لطافت در رنگ است. (تاثیر کنتراست رنگ)
مجتمع فنی تهران برگزار کنندۀ دوره عکاسی، کلاس عکاسی پیشرفته در رشته عکاسی، عکاسی دیجیتال، عکاسی هنری، عکاسی صنعتی، دوره عکاسی پیشرفته با امکان ارائه مدرک عکاسی، می باشد.
| ثبت نام دوره جامع عکاسی دیجیتال و پرتره
دپارتمان آموزش عکاسی
برگزار کننده دوره های آموزشی عکاسی توسط برترین اساتید این حوزه
لطافت در کم رنگی
رنگ های تند جایگاه خاص خود را در عکاسی دارند، اما در مقابل رنگ های ملایم هم وجود دارند. بنابراین هر یک از این ها تنها شیوه و سبک انتخابی عکاس است. اگرچه جست و جو هنوز برای یافتن ترکیب های دو، و شاید سه رنگ متضاد ادامه دارد. لازم به ذکر این نکته است که حذف بیش از اندازۀ اشباع ( Saturation ) رنگ، به هرحال، باعث ایجاد رنگ های کم رنگ و کدر می شود، اما سایه های ملایم باید خلوص رنگ ها را هم حفظ کنند.
امتیاز عکاسی با رنگ های ملایم این است که بیننده را به درک همراه با ملایمت و آرامش از عکس تشویق می کند. دانستن این نکات درک بیشتری به بیننده می دهد، به شرط اینکه عکس توجه بیننده را جلب کند، بنابراین تأثیر آخر می تواند ارزشمندتر باشد.
همۀ ما مفهوم رنگ مایه را می دانیم، ته رنگ یا سایۀ رنگی که تمام تصویر را پر می کند، و روش های گوناگونی را که با آن به عنوان یک «اشکال» برخورد می کنند هم می شناسیم. مواردی چون تنظیمات وایت بالانس هنگام عکاسی، گاهی اوقات هم تنظیم ته رنگ و انجام تصحیح رنگ تصویر در مرحلۀ پردازش.
درست است که اغلب رنگ مایۀ حاکم بر عکس مزاحمت ایجاد می کند و به نظر می رسد که عکس اشکال دارد اما بعضی اوقات این رنگ مایه باعث افزایش جذابیت عکس می شود. زیرا یک رنگ تمام اجزای تصویر را همگون می سازد، و حتی می تواند حس شگفت انگیزی در یافتن و کادربندی موضوعی داشته باشد.
علاوه بر این، وقتی چند عکس را کنار هم می گذارید، مانند وب سایت یا اینکه چاپ شده و روی دیوار یک نمایشگاه قرار می دهید، مجموعه ای از عکس های دارای یک زمینۀ رنگی می تواند به خودی خود ترکیبی جالب توجه ایجاد کند. بنابراین اگر مجموعه عکسی دارید که هرکدام دارای یک رنگ مایۀ غالب اند، قرار دادن آن ها در کنار هم بیان دیگری از هنر ارتباط رنگ است.