لوگو مجتمع فنی تهران میرداماد

تنظیمات دوربین در نور کم

دوره عکاسی

کلاس های آموزش عکاسی عملی و کاربردی

کلاس های عملی و کاربردی

بهترین اساتید عکاسی ایران

با حضور اساتید مجرب

آموزش 0 تا 100 عکاسی در مجتمع فنی تهران

آموزش 0 تا 100 عکاسی

دوره عکاسی با مدرک بین المللی

با اعطای مدرک بین المللی

اهمیت تدوین عکس

تمامی دوربین های دیجیتال امکاناتی را در اختیار عکاس قرار می دهند که بتواند در خود دوربین تصویر را مقداری پردازش و یا اصلاح کند، مانند کنتراست، وضوح، وایت بالانس و اشباع رنگی. این امکانات به این نیت در دوربین تعبیه شده که عکس خارج شده از دوربین در ساده ترین شکل ممکن صحیح و قابل استفاده باشد.
این قابلیت برای عکاسان خبری و ورزشی و عکس های صنعتی، امکان بسیار خوبی است زیرا این گروه ها به سرعت بادید عکس های خود را مخابره یا به هر صورت منتشر کنند. چنان چه شما جزو یکی از این گروه ها نیستید، به خاطر بسپارید که اگر در دوربین تنظیماتی را به حد زیاد انجام دهید، فقط اطلاعات تصویرتان را نابود کرده اید.
مثلاً اگر کنتراست و وضوح تصویرتان را افزایش دهید، پیکسل های میانی را نابود کرده اید و این امر هرگز قابل بازگشت نیست. البته مقصود این نیست که اگر تغییراتی را در دوربین اعمال کنید، یک فاجعه ایجاد می شود، بلکه مقصود این است که دوربین ابزار خوبی برای تدوین عکس نیست.
پردازشگرهای دوربین های دیجیتال سال به سال پیشرفت می کنند و حتی امروزه بسیاری از آنها دارای یک local tonemapping هستند. اما هنوز کاربردی ترین روش، انتخاب یک نرم افزار قدرتمند ویرایش تصویر و انجام ویرایش کامپیوتری روی عکس است. عکاسان بزرگ برای حفظ حداکثر اطلاعات تصویری از پایین ترین تنظیمات دوربین استفاده می کنند، یعنی کنتراست، وضوح و اشباع رنگ کم.
مجتمع فنی تهران برگزار کنندۀ کلاس عکاسی و آموزش عکاسی در زمینۀ عکاسی دیجیتال، عکاسی هنری، عکاسی صنعتی، همراه با ارائه مدرک عکاسی در رشته عکاسی.

| ثبت نام دوره جامع عکاسی دیجیتال و پرتره

[rev_slider alias=”photography_6″]

دپارتمان آموزش عکاسی

برگزار کننده دوره های آموزشی عکاسی توسط برترین اساتید این حوزه

| 2816 2222 – 021

ویژگی های یک کلاس و دوره خوب عکاسی
بهترین اساتید عکاسی در مجتمع فنی تهران

تنظیمات دوربین در نور کم

تمام موارد بالا زمانی موثر است که شما با فرمت RAW عکاسی نمی کنید چون در حالت RAW تمام اطلاعات تصویر حفظ و ثبت می شود و دیگر نیازی به تنظیمات خاص دوربین نیست. البته بنا به نیاز شما و امکانات دوربینتان این تنظیمات متفاوت است. اما بهر حال هنوز هم دشوار است که تشخیص دهیم عکاسی با فرمت های بجز RAW به کدام یک از تنظیمات و تغییرات پس از عکاسی نیاز دارد. اگر شما در اضطرار هستید تمام این توصیه ها را فراموش کنید و با چند بار کلنجار رفتن با دوربینتان بهترین حالت را بیابید و استفاده کنید.
مدل های گوناگون دوربین های دیجیتال تنظیمات پردازش اطلاعات متفاوتی دارند. به طور مثال در مدل Nikon D3، امکان تنظیم حالت از پیش تنظیم شده برای وضوح، کنتراست، روشنایی، اشباع و رنگ وجود دارد. امکان دیگر، وجود local tonemapping برای تنظیم سایه ها و نقاط روشن عکس است. با این وجود بهترین مکان برای انجام هر نوع پردازش بدون عجله و با فراق خاطر تنها کامپیوتر است.
البته لازم است بگوییم؛ یک عکاس خبری یا عکاس صنعتی یا عکاس ورزشی، عکس های یک بار مصرف می گیرد و آن هم با فرمت JPEG که اساساً فرمت خوبی نیست؛ در ضمن دوربین همواره تصویر را با هر فرمتی که عکاسی کنیم، نسخۀ JPEG آن را به ما نشان می دهد. در هر حال برای یک عکاس خبری، عکاس صنعتی یا عکاس ورزشی اصلاً مهم نیست که پیکسل ها از بین بروند و چنانچه مهم باشد، دیگر نباید با این فرمت عکاسی کند!.

| ثبت نام رتوش عکس