تهیه نسخه پشتیبان از عکس ها
کلاس های عملی و کاربردی
با حضور اساتید مجرب
آموزش 0 تا 100 عکاسی
با اعطای مدرک بین المللی
اهمیت تهیه نسخه پشتیبان
این مطلب از آموزش عکاسی را مختصر می گوییم و می رویم سر اصل مطلب؛ زیرا در واقع در این مورد چیزی فراتر از عنوان این بخش نمی توان گفت. تهیۀ نسخۀ پشتیبان از عکس ها در رشتۀ عکاسی آنقدر مهم است که اگر به عنوان یک نکته عنوان نشود، باز هم در عکاسی دیجیتال، عکاسی صنعتی و عکاسی هنری، بسیار تعیین کننده و حساس است در ضمن بگویم که در صورت عدم پذیرش این نکتۀ مهم، مسئولیت آن با خود شماست و نه با دورۀ عکاسی!
دلیل نادیده گرفتن تهیۀ نسخۀ پشتیبان، علی رقم باور عمومی این است که اغلب اوقات همه چیز در عکاسی دیجیتال، عکاسی صنعتی و عکاسی هنری یک جا و یک پارچه عمل می کند در نتیجه نیاز به محفوط نگه داشتن عکس ها در جای دیگری حس نمی شود. مارک های شناخته شدۀ کارت های حافظه به طور استثنایی قابل اعتمادند(فارغ از کارت های قلابی با قیمت های بسیار ارزان) و این نوع کارت ها به ندرت مشکلی ایجاد می کنند.
اما آنچه بیش از همه باید به آن توجه کرد خطای انسانی است، از فراموشی تا اشتباهات غیرقابل برگشت(حذف عکس ها در حالی که کار دیگری مد نظر بوده) یا سردرگمی های کلی. زیرا در گرماگرم عکاسی بسیار اتفاق افتاده که کارت حافظه پاک یا به اصطلاح Format شده، یعنی قبل اینکه عکس ها به مکان امنی مانند لپ تاپ یا هاردهای قابل حمل انتقال داده شود، کارت به اشتباه پاک شده، خطایی که می تواند بسیار مشکل آفرین باشد.
مجتمع فنی تهران برگزار کنندۀ دوره عکاسی، کلاس عکاسی پیشرفته در رشته عکاسی، عکاسی دیجیتال، عکاسی هنری، عکاسی صنعتی، دوره عکاسی پیشرفته با امکان ارائه مدرک عکاسی، می باشد.
| ثبت نام دوره جامع عکاسی دیجیتال و پرتره
دپارتمان آموزش عکاسی
برگزار کننده دوره های آموزشی عکاسی توسط برترین اساتید این حوزه
مراحل پیشنهادی برای تهیه نسخه پشتیبان
مسلم است که هر عکاسی برای خود راه و روش خاصی دارد ولی اگر روش ویژه ای ندارید بهتر است مطابق مراحل زیر عمل کنید:
– هر زمان بین کار عکاسی فاصله یا زمانی پیش آمد مانند پایان روز، عکس ها را از روی کارت های حافظه به یک دستگاه دیجیتال مانند لپ تاپ، بانک عکس و هارد دیسک های قابل حمل منتقل کنید.
– چنانچه نرم افزاری که به کار می برید برای انتقال عکس ها به شما این امکان را می دهد، حتماً حالت افزایشی (Incremental) را انتخاب کنید زیرا بدین ترتیب هر زمان شما عکس ها را از یک کارت وارد کامپیوتر کرده اید پس از عکاسی مجدد هنگام انتقال عکس هایی که آخرین بار عکاسی شده به کامپیوتر منتقل می شود. این روش آسان تر است و مزاحمت انتقال و کپی روی عکس های منتقل شدۀ قبلی را ایجاد نمی کند در ضمن زمان کمتری برای انتقال نیاز است.
– اگر از چندین کارت حافظه استفاده می کنید، حتماً شیوه ای بای استفادۀ درست از آنها به کار ببرید. برای مثال، همیشه کارت هایی که پر می شوند را در آخر کیف مخصوص کارت های حافظه تان قرار دهید و از قسمت دیگر کارت جدید را برداشته و عکاسی کنید. همچنین می توانید در یک دفترچه عدد و نام کارت را یادداشت کنید و زمانی که کارت پر شد، آن را علامت بزنید تا دچار اشتباه نشوید.
– پس از پایان انتقال عکس ها، عدد و اسم فایل های غکس را بر اساس روش خود تغییر نام دهید و ثبت کنید در این صورت اشتباه کپی شدن دو فایل هم نام از بین می رود.
– بیش از یک نسخۀ پشتیبان داشته باشید. یعنی کپی های متعددی را در جاهای مختلف نگه دارید حتی در یک iPod.
– نسخه های پشتیبان تهیه شده را دور از یکدیگر در مکان های مختلف قرار دهید، هرچه بیشتر و زمان طولانی تر عکاسی کنید عکس های بیشتری جمع آوری می شود. بنابراین هنگام سفر حتماً یک نسخۀ پشتیبان از عکس هایتان را در کیفی که به داخل هواپیما می برید قرار دهید و نسخۀ دیگر را پیش یک دوست به امانت بگذارید.