عکاسی با فلاش
کلاس های عملی و کاربردی
با حضور اساتید مجرب
آموزش 0 تا 100 عکاسی
با اعطای مدرک بین المللی
کار با فلاش
هدف تنها داشتن فلاش نیست. بلکه باید دانست که در عکاسی دیجیتال، فلاش جایگاه خاص خود را دارد، در استودیو یا هر مکانی که امکان کنترل مقدار نورپردازی در آن وجود داشته باشد، فلاش می تواند فضایی برای نشان دادن جزئیات بیشتر موضوع با روشنایی مطلوب ایجاد کند. اما پیشرفت های تکنولوژیک در دوربن های دیجیتال قابلیت حدیدی به نام عکاسی در نور کم و بی نیاز به نورهای اضافی را تؤمین کرده و این امر لزوم استفاده از دستگاهی بنام فلاش را بر روی دوربین منتفی ساخته.
ممکن است شما تأثیرات فلاش را بپسندید و دوست داشته باشید، زیرا سال های زیادی است که این ابزار بیش از کارهای حرفه ای در عکس های فوری و آماتوری کاربرد داشته و به آن خو گرفته شده. اما قابلیت افزودن دقیق ولی اندک نور فلاش به تصویری که قرار است فقط با نور محیط عکاسی شود، یکی از کارهای سهل و مفید در دوربین های دیجیتال است و قاعدتاً تأثیر آن به سرعت قابل رؤیت و در صورت نیاز قابل تکرار است.
مجتمع فنی تهران برگزار کنندۀ دوره عکاسی، کلاس عکاسی پیشرفته در رشته عکاسی، عکاسی دیجیتال، عکاسی هنری، عکاسی صنعتی، دوره عکاسی پیشرفته با امکان ارائه مدرک عکاسی، می باشد.
| ثبت نام دوره جامع عکاسی دیجیتال و پرتره
دپارتمان آموزش عکاسی
برگزار کننده دوره های آموزشی عکاسی توسط برترین اساتید این حوزه
نوردهی با فلاش
کار با فلاش به هر حال در عمل پیچیده نیست. پیشنهاد ما این است که مقداری از تمامی قدرت فلاش را(یعنی آن قدر که برای روشن کردن صحنه لازم است) به صحنه ای که نورسنجی آن بر اساس نور محیط صورت گرفته بتابانید. بعنوان مثال یک چهارم قدرت کافی است. البته این بسته به سلیقۀ شماست. بنابراین مقدار نوردهی کاملاً بستگی به سلیقۀ شما دارد، زیرا نور فلاش در دوربین های دیجیتال پیشرفته به طور کامل قابل کنترل و تنظیم است. البته به سه دلیل نوردهی با فلاش باید مد نظر قرار بگیرد.
اول شرایط نور پس زمینه، زیرا به عنوان یک نور اضافی بر اساس موقعیت قرارگیری شما می تواند سودمند باشد. دوم اینکه وقتی نور صحنۀ شما کمی غمگین و بی روح است، مثل یک روز ابری و تیره، هنگلمی که احساس می کنید به نوری اضافه برای درخشان کردن آن نیاز دارید.
وضعیت سوم هنگامی است که در نوری اندک عکاسی می کنید و به علت کمی نور، شاتر دوربین در حالت زمان طولانی عکس را خواهد گرفت، در این حالت می توانید با استفاده از تکنیکی که در دوربین ها تعبیه شده، همزمانی فلاش را در حالت پردۀ دوم قرار دهید تا علاوه بر نور محیط، تابش نور فلاش و تأثیر بی حرکت سازی آن بر موضوع نیز ثبت شود.
این امکان در دوربین ها بعنوان -curtain-sync-rear یا secound curtain sync نامیده می شود که در این حالت درست در لحظه ای که پردۀ دوم شاتر اقدام به بسته شدن می کند، فلاش تخلیه می شود. بسیاری از عکاسان فلاش را در عکاسی تحریم می کنند زیرا معتقدند نورهای طبیعی و موجود در صحنۀ عکس از بین می رود.