عکاسی HDR
کلاس های عملی و کاربردی
با حضور اساتید مجرب
آموزش 0 تا 100 عکاسی
با اعطای مدرک بین المللی
عکاسی آسان HDR
اصل HDR مجموعه ای از عکس ها با نوردهی مختلف است، از یکی که تنها نقاط روشن در آن حفظ شده تا عکسی که تیره ترین سایه ها به عنوان mid – tones نوردهی می شود.
قبل از هر کار دوربین را به هر ترتیبی قفل و بی حرکت نگاه دارید (اگرچه نرم افزار می تواند تصاویر بالاتر از حد معمول را ردیف کند). یک نوردهی با فاصلۀ 2 دیافراگم کافی است، زیرا نوردهی کمتر از این مقدار تنها عکستان را به هدر میدهد، البته ضرری هم پیش نمی آید.
مجتمع فنی تهران برگزار کنندۀ دوره عکاسی، کلاس عکاسی پیشرفته در رشته عکاسی، عکاسی دیجیتال، عکاسی هنری، عکاسی صنعتی، دوره عکاسی پیشرفته با امکان ارائه مدرک عکاسی، می باشد.
| ثبت نام دوره جامع عکاسی دیجیتال و پرتره
دپارتمان آموزش عکاسی
برگزار کننده دوره های آموزشی عکاسی توسط برترین اساتید این حوزه
روش کار
ابتدا با تاریک ترین نوردهی شروع کنید، سپس با انتخاب حالت هشدار دهنده نمایش نقاط روشن بر روی صفحه نمایشگر مقدار روشنایی صحنه را ببینید. دیافراگم را در فریم بعدی به اندازۀ 2 استاپ افزایش دهید، و به صفحۀ
هیستوگرام روی نمایشگر دوربین نگاه کنید تا لبۀ سمت چپ کاملاً در میانۀ هیستوگرام قرار بگیرد.
و به همین شکل تا حداقل 3 فریم این وضع را ادامه دهید که قاعدتاً آخرین فریم تصویری بسیار روشن به چشم می آید.
اگر سه پایه ندارید و به اتکا HDR روی دست عکاسی می کنید و احتمال جابه جایی زیاد کادر دوربین وجود دارد، بهتر است به منوی Brac eting دوربین مراجعه کرده و با انتخاب حداكثر اختلاف نوردهی که معمولاً 2 دیافراگم است و نیز انتخاب درایو C و با حداکثر فریم در ثانیه هر سه فریم مورد نیاز را با حداقل جابه جایی کادر عکاسی
کنید. به یاد داشته باشید انتخاب فواصل نوردهی یک دیافراگم یا یک استاپ در پردازش HDR مؤثر نیست.