قرارگرفتن عناصر تصویر در کنار هم
کلاس های عملی و کاربردی
با حضور اساتید مجرب
آموزش 0 تا 100 عکاسی
با اعطای مدرک بین المللی
قرار گرفتن عناصر تصویر در کنار هم
Juxtaposition یکی از ابزارهای مهم در ترکیب بندی عکاسی است. زیرا همۀ ما ارتباط موجود میان اشیا را دوست داریم، و رشته عکاسی به عنوان یک رابط، امتیاز رفع آنی آشفتگی های بصری زندگی روزمرۀ ما را فراهم کرده است، بنابراین بهترین کار با توجه به ارتباط موجود، آوردن چند موضوع در یک تصویر است. اگرچه یک طرح گرافیکی ساده است اما بسیار کارآمد است.
هنگام ترکیب بندی، انتخاب زاویه دید کار اصلی است، اما مهم، مشاهدۀ قابلیت ارتباطی موجود میان اجزای مختلف کادر است. این شیوه بیش تر هنر است تا فن و تکنیک، و می توان نتیجه گرفت که تنها با چند فرمول ساده نمی توان به نتیجه رسید. پس از نظر ترکیب بندی واضح است که مجاورت کمک می کند به ساده کردن صحنه و حذف بخش های اضافی که توجه را از موضوع اصلی دور می کند.
مجتمع فنی تهران، برگزار کنندۀ دوره عکاسی و دوره عکاسی پیشرفته در رشته های عکاسی دیجیتال، عکاسی هنری و عکاسی صنعتی، با امکان ارائه مدرک عکاسی.
| ثبت نام دوره جامع عکاسی دیجیتال و پرتره
دپارتمان آموزش عکاسی
برگزار کننده دوره های آموزشی عکاسی توسط برترین اساتید عکاسی ∫ قرارگرفتن عناصر تصویر در کنار هم
اهمیت محل قرارگیری دوربین
کنار هم قرار گیری چند موضوع با استفاده از یک لنز زاویه باز (wide-angle) از نظر تکنیکی با لنز تله فتو (telephoto) کاملاً تفاوت دارد، هردو کاملاً مؤثر هستند.
تکنیک استفاده از لنز زاویه باز زمانی مفید است که موضوعی کوچک تر در پیش زمینه وجود دارد، اما می خواهید اندازۀ آن نسبت به موضوع بزرگ تری که در زمینۀ آن قرار گرفته، به شکلی اغراق آمیز دیده شود.
با کمی تغییر جای دوربین تغییر زیادی در ترکیب بندی به وجود می آید، و انتخاب عمق میدان مناسب به راحتی بیش ترین وضوح تصویر را ایجاد می کند(اما فراموش نکنید آن قدر که امکان دارد دیافراگم را ببندید.) اما با یک لنز تله فتو، برای مشاهدۀ تغییر ارتباط میان چند موضوع باید محل قرار گیری دوربین بیش تر تغییر کند، اما این جابجایی دوربین، در تصویر نسبت به یک لنز کوتاه تر تغییر کم تری ایجاد می کند. اثر فشردگی های تله های بلند در نزدیک کردن دو عنصر دور از هم و انداز های نسبی آن ها ارزشمند است.