کاربرد HDR در عکاسی
کلاس های عملی و کاربردی
با حضور اساتید مجرب
آموزش 0 تا 100 عکاسی
با اعطای مدرک بین المللی
HDR اسرارآمیز
HDR روشی برای به دست آوردن تنوع گسترده ای از روشنایی ها در یک عکس است چنان که پس از این پردازش، نتیجۀ عکسی نرمال باشد. مقصود از نرمال یک تصویر 8 بیت در کانال است، به طوری که در هر مانیتور 8 بیت قابل رؤیت باشد و بشود آن را با یک پرینتر چاپ کرد. HDR به منظور برطرف کردن مشکل کمبود دامنۀ پذیرش در دوربینهای دیجیتال ابداع شد. در بهترین دوربین های DSLR هم دامنۀ پذیرش به دلیل کمپرس، بیش از 8 یا 9 دیافراگم نیست.
مجتمع فنی تهران برگزار کنندۀ دوره عکاسی، کلاس عکاسی پیشرفته در رشته عکاسی، عکاسی دیجیتال، عکاسی هنری، عکاسی صنعتی، دوره عکاسی پیشرفته با امکان ارائه مدرک عکاسی، می باشد.
| ثبت نام دوره جامع عکاسی دیجیتال و پرتره
دپارتمان آموزش عکاسی
برگزار کننده دوره های آموزشی عکاسی توسط برترین اساتید این حوزه
برطرف کردن مشکل کمپرس در عکس ها
در هنگام عکاسی بهترین راه به منظور فائق آمدن بر این مشکل عکاسی چند فریمی از یک موضوع با نوردهی های مختلف، مثلاً اختلاف هر عکس با دیگری دو دیافراگم است. این تعداد عکس ها بعداً باید با یکدیگر ترکیب (Merge) و تبدیل به یک عکس 32 بیت در هر کانال شوند. طبیعتاً این عکس 32 بیتی روی مانیتورها قابل مشاهده نیست و باید برای دیده شدن آن را فشرده کرد (compress) و به 16 و 8 بیت تبدیل کرد این عمل را (Tone mapping) می گویند و باعث ایجاد کنتراست و روشنایی مطلوب در نقاط مختلف عکس می شود.
همان گونه که فهمیدیم روش HDR مشکلات سوختگی روشنایی ها و تیرگی سایه ها را از بین می برد اما آن چه واقع می شود این است که نرم افزار HDR مانند Photomatix فقط به این منظور ساخته نشده بلکه به نیت به کارگیری الگوریتم Tone mapping استفاده میشود که نتایج پرباری را حاصل می کند.